• email arret.ro
    office@arret.ro
  • #
    +4 0371 078 401

Constructii Civile

Societatea ARRET INTERNATIONAL CONSTRUCT S.R.L. are o experienta relevanta in domeniul constructiilor civile, industriale si de infrastructura.

Constructii Civile

Constructii Edilitare

Societatea ARRET INTERNATIONAL CONSTRUCT S.R.L. are experienta relevanta in domeniul amenajarii de parcuri, alei pietonale, amenajarii locurilor de joaca pentru copii, colaborarea cu producatori de renume constituind o garantie a calitatii si fiabilitatii acestor lucrari.

Specialistii din cadrul companiei au o experienta bogata in constructii civile: amenajarii de parcuri, alei pietonale, amenajari locurilor de joaca pentru copii, lucrari de termoizolatie si hidroizolatie a blocurilor si teraselor, amenajari peisagistica.

Dispunem de personal calificat si specializat pentru activitatile specifice constructiilor civile. Avem in dotare: basculante, buldoexcavatoare, excavatoare, incarcatoare frontale, motospray, finisoare, compresoare, autoutilitare pentru transport personal si utilaje mici, putand realiza proiecte de mare anvergura si in acest domeniu.

Societatea noastra executa lucrari de iluminat public, in acest sens avand colaborari de succes cu producatori de renume in domeniu, acest lucru ducind la costuri mici de achizitie si punere in functiune.

#

Termoizolatii si Hidroizolatii

Societatea noastra executa lucrari de termoizolatie si hidroizolatie a blocurilor avand asistenta tehnica asigurata de specialisti, ceea ce permite firmei sa ofere garantie pentru executarea lucrarilor in functie de tipul lor. Lucrarile de termoizolatie si hidroizolatie se executa in functie de tipul cladirii (veche/noua), fiind diferite in functie de tipul lucrarii.

Materialele folosite de catre firma noastra sunt insotite de certificat de calitate si agrement tehnic.

Iluminat Public

#

Iluminat parcuri si gradini

Societatea noastra executa lucrari de iluminat public, in acest sens avand colaborari de succes cu producatori de renume in domeniu, acest lucru ducind la costuri mici de achizitie si punere in functiune.

Distributia uniforma a iluminarilor pe suprafata utila, orientarea cu usurinta a fascicolului luminos in directia dorita, usurinta in intretinere datorita etenseitatii carcasei, facilitatea inlocuirii sursei de lumina si a celorlalte piese componente sunt cateva din avantajele oferite de acestea.