• email arret.ro
    office@arret.ro
  • #
    +4 0371 078 401

Constructii Industriale

Societatea ARRET INTERNATIONAL CONSTRUCT S.R.L. are o experienta relevanta in domeniul constructiilor civile, industriale si de infrastructura.

Constructii Industriale

Societatea ARRET INTERNATIONAL CONSTRUCT S.R.L. are o experienta relevanta in domeniul constructiilor industriale si dispune de dotari tehnice si personal calificat, putand realiza proiecte de mare anvergura in acest domeniu.

Specialistii din cadrul companiei au o experienta bogata in constructii industriale: profile metalice, otel beton, hale industriale, structuri metalice sau copertine pe structura metalica.

Avem in dotare: basculante, buldoexcavatoare, excavatoare, incarcatoare frontale, motospray, finisoare, compresoare, autoutilitare pentru transport personal si utilaje mici.

#

Constructii Industriale

#

Societatea noastra executa lucrari industriale ce indeplinesc cerintele tehnico-economice privind durabilitatea în timp, robustetea structurala, rezistenta la foc, rezistenta si stabilitatea constructiei, conditii fizice si igienice, arhitectonice, economico-organizatorice si functionale.

Oferim clientilor nostri intregul spectru de consultanta si management pentru proiecte de constructii industriale: consiliere, studii prefezabilitate si fezabilitate, proiectare, obtinerea tuturor autorizatilor, managementul priectului, executie, implementare, intretinere si mentenanta.